Hoe gaat het in z'n werk

Interesse ... en nu?


Aanmelden

Wanneer u gebruik wilt maken van mijn uitlaatservice, kunt u dit aangeven door gebruik te maken van het contactformulier of telefonisch via 06-19917373.

 

Ik kom dan bij u thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voorafgaand aan dit gesprek vraag ik u om de Algemene Voorwaarden (zie hiernaast)

op de website door te lezen, zodat u hier alvast kennis van kunt nemen.


Intakegesprek

Tijdens dit intakegesprek maak ik kennis met u en uw hond en bespreken we samen wat belangrijk is voor uw hond. We nemen door waar ik rekening mee dien te houden wat het gedrag van de hond betreft.


Wanneer uw hond de eerste keer meegaat, bekijk ik of loslopen verantwoord is.


Uiteraard alles in overleg met u.


Ik werk met een vragenlijst. Met de vragenlijst komen alle aspecten aan de orde, zoals het contract,de algemene voorwaarden, telefoonnummer(s) waarop u op het moment van de wandeling te bereiken bent, gegevens van de hond en eventueel de dierenarts.

Als u wil dat ik de hond op kom halen voor de wandeling terwijl u niet thuis bent dan maak ik gebruik van een sleutelcontract.

Het contract vormt de basis van onze afspraken.


De wandelingen

Er is, op werkdagen, één wandeling per dag, elk met een wandeltijd van minimaal 1 uur. Afhankelijk van uw woonadres en ophaalroute is uw hond dan zo´n 1,5 tot 2 uur van huis per wandeling.

Bij thuiskomst zal ik de hond zo goed mogelijk droog- en schoonmaken. Tijdens de wandeling kan uw hond namelijk flink vies en nat worden.


Indien uw hond dit nodig heeft kan ik nog medicijnen toedienen of eten geven.

Alles in overleg met u.


Kleine groepen

Belangrijk voor mijn service is dat de groep klein blijft, zodat er voldoende overzicht is en er aandacht is voor alle honden. Bij grotere groepen is dit vaak lastiger en kan er sneller sprake zijn van overlast. Een te grote roedel is namelijk al snel té aanwezig.


De HUS-auto, comfort en veiligheid


De HUS-auto is een volkswagen Caddy Maxi.

Op de vloer ligt een dikke schokdempende, rubberen anti-slip vloer. Deze zorgt ervoor dat de benches heel stabiel staan. In de benches zelf ligt een anti-slip mat zodat de hond in de bench niet heen en weer schuift, daar overheen een dikke handdoek.


Als de deuren van de auto open gaan kunnen de honden in hun enthousiasme niet meteen de weg op rennen omdat de deurtjes van de bench dicht zitten.

Veiligheid boven alles, in de auto ligt een uitgebreidde EHBO-tas en een brandblusser.

Een kleine EHBO-tas gaat mee op de wandeling.


De hond hoeft geen eigen riem mee. Er zijn genoeg lijnen aanwezig (die draag ik ook mee op de wandeling) en alle honden krijgen een reflecterende halsband om met een penning eraan waar mijn bedrijfs naam en telefoonnummer op staat.

Mocht een hond zich onverhoopt (honden zijn groepsdieren maar je weet maar nooit) willen afzonderen van de groep en iemand vindt de hond dan is een telefoontje snel gepleegd en kan ik de hond ophalen.Er is ook een GPS tracker. Die kan aan de halsband en op mijn telefoon kan ik dan zien waar de avontuurlijke hond zich bevindt.


De HUS-auto is uitgerust  met een Le Mans dakventilator. Deze ventilator kan warme lucht uitzuigen en koele lucht inblazen in verschillende snelheden.

De verschillende standen van de ventilator kan ik vanachter het stuur bedienen.


Voor alle honden maar vooral voor oudere honden en puppy's is er een loopplank (dus geen belasting van de gewrichten) om in en uit de auto te komen. De loopplank heeft een antislip vloer en kan een gewicht dragen van 120 kilo.